Evia Mikhail's FotoPage

By: Evia Mikhail Riza

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Saturday, 6-Oct-2007 14:09 Email | Share | | Bookmark
A start to fotopages...

 
 
 
[i]Well, it's a start for me to enter the fotopages world... The reason is to share experience, information, pictures of my family etc....
Seronok gak dpt tgk org lain nye web...

So, nie ade latest pic my family masa gi holiday ke Jakarta... 31/08/2007, bersempena my 6th wedding anniversary... syok jugak tapi penat lah sbb bawak anak2 skali... momie nak shopping pun susah...


Saturday, 6-Oct-2007 06:20 Email | Share | | Bookmark

 
 
 
View all 4 photos...
Hari ni plak kena keje... ye lah org nak coti lama untuk raya, so kenalah berkorban dulu... so, we'll be on holiday from 12th October - 21st October... Lama tuh...
That's why tetiba jer nak buat benda nih... isi masa lapang. Kira cool jugak le...
Idea tak le banyak, cuma kekdgn tu suka cuba benda baru and if it's moving forward, carry on..

Ni masa Alumni ITM Melaka kat Century Mahkota. So, kenalah jalan2 dulu before majlis starts...


[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net